AKSARAY / MERKEZ - Zafer İlkokulu

Mrt

orman haftası kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen fidan dikme  etkinliği

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi  kelime türetme etkinliği

Mrt

Mart Ayı Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 1. sınıflarla kelime türetme etkinliği.

Mrt

okulumuz ana sınıfı öğrencilerinin orman haftası etkinliği

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinliği kapsamında okulumuzda yapılmış olan deprem tatbikatı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Tatbikata katıllmış olan tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Şbt

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Şubat ayı görsellerle atasözü ve deyimler çalışması.

Öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Ocak Ayında Öğrencilerimizin Yapmış Olduğu Türkçe Sözlük Çalışmaları

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında  Aralık Ayında Yapılmış Olan Hikaye Yarışmasında 3-B Sınıfından Elif Aynur BULUT AŞI Hikayesiyle 1. Olmuş Olup Öğrencimizi Bu Başarısından Dolayı Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

Mrt

Erasmus+ KA229 projeleri kapsamında, okulumuzun yürütmüş olduğu "Göçmen Öğrencilerin Avrupa Birliğindeki Okullara Adaptasyonu" konulu projemizin ortakları olan İspanya ve Romanya'dan gelen öğrenci ve öğretmenleri okulumuzda ağırladık.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fadime TUŞTAŞ, "Yarınıma Merhaba" adlı E-Twinning Projesini Okulumuzda Yürütmeye Başladı.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fadime TUŞTAŞ'ın yürütmüş olduğu e-twinning projesi Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandı.